Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha"

0:0
(0:0)
28. kolo, 2. 4. 2016
28. kolo, 2. 4. 2016
FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha
Komentář trenéra Michala Petrouše: Soupeř oproti minulému utkání s Plzní, kde praktikoval vysoký presing, změnil taktiku, kdy svůj obranný blok stáhnul hluboko na vlastní polovinu. Pro nás to znamenalo překonávání velice zhuštěné obrany, kdy jsme si museli dát pozor na každou ztrátu balonu a rychlé protiútoky soupeře. To jsme poměrně dobře zvládli, až na jednu situaci v prvním poločase, kdy se soupeř dostal do jediné možnosti vstřelit branku. (Křižná střela mimo branku.) Naše šance bohužel zůstaly nevyužity, a tak první poločas skončil bez branek.

V 62. minutě jsme přišli o vyloučeného obránce Peka, který pozdě zareagoval na náběh soupeře z vlastní poloviny a před naším pokutovým územím došlo k souboji, za který byl po právu vyloučen. Naše taktika se vyloučením nezměnila a stále jsme se snažili o vstřelení vítězné branky v rozestavení se třemi obránci. Bohužel jsme svoje šance nevyužili, a tak jsme v prvním utkání jara vyšli střelecky naprázdno. Nutno podotknout, že nás podržel brankář Přibyl, kdy v našem oslabení zlikvidoval jedinou šanci soupeře včasným vyběhnutím, kdy ustál souboj 1:1. Po celé utkání jsme byli výrazně lepší v kombinaci a to i ve hře v deseti. Bohužel jsme to dnes nedokázali vyjádřit gólově. Pevně věřím, že si to hráči vynahradí v příštím utkání, kdy nás čeká derby se Spartou, ve kterém máme soupeři co vracet! Hráče musím pochválit, že i přesto, že hráli bez vyloučeného hráče, bylo na všech vidět, že chtějí vyhrát.
0:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl – Pek, Žežulka, Stropek, Žárský (K) – Bucha, Husenský, Čermák – Krejdl (87. Heřman), Vejvar (90. Melíšek) – Vávra (80. Pardubský)

Detaily utkání

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články