Double MATCHDAY. Mezi Zlínem a Karvinou | SK Slavia Praha
Více

Double MATCHDAY. Mezi Zlínem a Karvinou

Dva daleké výjezdy přetavili slávisti v zisk čtyř bodů. Valentýnská dohrávka ve Zlíně skončila smírem, v Karviné už byl výběr Jindřicha Trpišovského stoprocentní. Kamery MATCHDAY tradičně cestovaly spolu s týmem.

Na co se v novém dílu MATCHDAY, který poprvé shrne dvě ligová utkání, můžete těšit?

Příčiny bodové ztráty ve Zlíně přiblíží David Zima, který proti Ševcům nastoupil v soutěžním střetnutí poprvé od svého návratu do Slavie.

Neděli si užijeme spolu s Radkem Černým, legenda červenobílých barev v den zápasu s Karvinou slavila jubilejní 50. narozeniny.

Jaké to je mít narozeniny 460 kilometrů od domova?
Kolik gratulací se mu v telefonu sešlo?
Jak on sám vzpomíná na své střety se slezským klubem?
Dozvíte se. A ještě jednou všechno nejlepší, Čerte!

Před výkopem dorazil před kameru i Mojmír Chytil, přál si dvě branky, nakonec se musel spokojit s jednou. Po třígólovém vítězství jsme hovořili s Malickem Dioufem, který se v rámci své soutěžní premiéry za Slavii nachomýtl hned ke dvěma brankám.

A samozřejmě uvidíte skvělé fanoušky, kteří tým při obou "tripech" podporovali, i záběry z kabiny.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti! A těšíme se na vás v neděli ve Fortuna Areně, kam dorazí Pardubice.

28. února vychází nové číslo klubového magazínu HALFTIME s exkluzivní zpovědí nového majitele Slavie Pavla Tykače a největším rozhovorem, který kdy liberijská hvězda Oscar Dorley v Česku poskytla. Více na slavia.cz/halftime, předplatné můžete objednat ZDE.

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články