Osm slávistů v repre, premiérová nominace pro Vlčka | SK Slavia Praha
Více

Osm slávistů v repre, premiérová nominace pro Vlčka

Na první reprezentační sraz roku 2024 míří hned osm slávistů. Premiérovou pozvánku do seniorského národního týmu obdržel obránce Tomáš Vlček.

Kromě Tomáše Vlčka nový reprezentační trenér Ivan Hašek ukázal také na Davida Douděru, Tomáše Holeše, Mojmíra Chytila, Matěje Juráska, Lukáše Provoda, Jindřicha Staňka a Davida Zimu. Mezi náhradníky jsou připraveni Aleš Mandous, Ondřej Zmrzlý, Petr Ševčík a Václav Jurečka.

Český národní tým má na programu dva přípravné zápasy, 22. března se představí v Norsku, o čtyři dny později v Praze v epet Areně přivítá Arménii.

Svou nominaci v pátek před polednem odkryla také reprezentace do 21 let, která sehraje přípravné utkání se Severním Irskem (21. března v Pardubicích) a kvalifikační duel s Islandem (26. března v Hradci Králové). Červenobílé barvy budou reprezentovat Antonín Kinský, Matyáš Vágner, Denis Halinský, Filip Prebsl, Albert Labík, Marek Icha a Daniel Fila. Mezi náhradníky jsou připraveni Jan Sirotník a Filip Horský.

Všem nominovaným slávistům gratulujeme!

Aktuálně

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Další články