To nejlepší slávistické čtení? Magazín HALFTIME | SK Slavia Praha
Více

To nejlepší slávistické čtení? Magazín HALFTIME

Předplaťte si klubový magazín HALFTIME, ať naše společná cesta může pokračovat. Čtení o slávistech, pro slávisty! Druhé letošní vydání s životním příběhem Christose Zafeirise a řadou dalších exkluzivních textů vyšlo 7. května. DĚKUJEME za přízeň.

Předplatitelé na portálu send.cz nové vydání naleznou ve schránce, od 7. května je k dostání i ve fanshopu a na proslavisty.cz. A samozřejmě stejně jako předchozí číslo s novým majitelem Slavie Pavlem Tykačem na titulní straně si HALFTIME můžete přečíst i online skrz digiport.cz a jejich aplikaci MEDIATÉKA.

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové pak můžete zde. Magazín je také možné zakoupit na e-shopu Knihy Dobrovský.

DĚKUJEME, vážíme si vaší přízně a podpory!

Na co se v druhém vydání roku 2024 můžete těšit?

Christos Zafeiris od sebe hodně žádá, ještě víc se od něj čeká. Společně projdeme jeho klikatou životní cestu. Navštívíme slavnou barcelonskou La Masii i akademie Chelsea a Leicesteru. Pobavíme se o ambicích, tlaku i touze bavit sebe i fanoušky.

„Číslo 10 není samozřejmě jako číslo 3. Vybral jsem si ho, abych lidem ukázal, proč jsem desítka. Mám ji dobrovolně. Nic bych neměnil. Přál bych si víc bodů, věřte mi, opravdu strašně moc. Prožívám asi nejnáročnější období v kariéře, zranění mě zabrzdilo. Nezbývá než tvrdě pracovat. Být na lavičce mě netěší, samozřejmě chci hrát, ale nechodím kolem naštvaný, záleží mi, jak se ostatní mají, jsme tým a jdeme za společným cílem. V životě jsem byl nahoře, dole, znám to dobře, vím, jak s tím naložit,“ vypráví Christos Zafeiris.

Do autoservisu v norském Oslu zavoláme i jeho tatínkovi, který zlatého chlapce nasvítí z jiného úhlu.

Vrátíme se v čase o 60 let nazpět. Proč? Abychom pochopili zásadní způsob, kterým Odbor přátel ovlivnil existenci a chod Slavie.

Jana Kolářová pohovoří, jak s manželem Ondřejem zvládají roli rodičů a zda se jí stýská po molech, která znamenala svět.

Přineseme i detailní profil nového asistenta Jindřicha Trpišovského, dcera Františka Pláničky v emotivní zpovědi přiblíží nejen boj legendárního brankáře s totalitními režimy.

Ať se nový HALFTIME líbí, slávisti. A děkujeme, že jste s námi!

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.

Aktuálně

Pohyby v širším kádru před příští sezonou

16. 6. 2024
Slávisté příští týden odcestují na kondiční soustředění do Rakouska, ve výpravě však budou kromě reprezentantů a zraněných scházet i jména hráčů, kteří zamíří na hostování nebo si budou hledat nová angažmá.

Slavia a Sheriff Sinyan ukončují spolupráci

16. 6. 2024
Sheriff Sinyan končí své působení ve Slavii. Klub a sedmadvacetiletý stoper se po vypršení roční smlouvy společně dohodli, že nebude uplatněna možnost dvouleté opce.

B-tým postupuje do druhé ligy

15. 6. 2024
Slávistická rezerva postoupila po výhře 2:1 v odvetném utkání play off s Velvary do druhé ligy. O branky se postaral Samuel Pikolon a vlastním gólem hostující Libor Drozda.

Další články