Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Beijing Renhe FC | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Beijing Renhe FC"

4:0
(3:0)
přát., 30. 7. 2016, Xaverov
přát., 30. 7. 2016, Xaverov
SK Slavia Praha - Beijing Renhe FC
Branky: <b>Branky:</b> 2x Kovařík, Sodoma, Stříbrský
Zápas hodnotil trenér Michal Petrouš:
"Vyšel nám vstup do utkání, kdy jsme se dostali do dvoubrankového vedení, což ovlivnilo průběh celého utkání, kdy si hráči začali hru komplikovat zbytečným držením míče a hraním na velký počet doteků. K tomu se přidalo i nespočet nevynucených chyb, kdy hráče zrazovala individuální technika v podobě velkého množství zkažených přihrávek. I přesto jsme ještě do poločasu navýšili skóre na 3:0. Nutno podotknout, že dvě branky padli po pěkných přímočarých křídelních akcích po naší levé straně.
Druhý poločas se vyvíjel podobně jako první, kdy jsme navíc soupeři nechávali hodně prostoru a i ten se dostal do několika nebezpečných situací. V samotném závěru se nám podařila opět akce po naší levé straně, kdy za podpory krajního obránce jako tomu bylo v prvním poločase jsme vstřelili čtvrtou branku."
4:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl (46. Pakeš)- Stojka, Schneider (46. Cejnar), Straka, Bílek - Douděra, Stehno (46. Bielesz), Havránek - Kovařík (46. Kotěra), Sodoma (46. Suk), Stříbrský

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Kovařík, Sodoma, Stříbrský

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články