All Stars Cup: Slavia U13 na třetím místě | SK Slavia Praha
Více

All Stars Cup: Slavia U13 na třetím místě

Slavia U13 získala na prestižním mezinárodním turnaji All Stars Cup třetí místo! Svěřenci Petra Kovaříka vyhráli v Synot Tip Areně v souboji o třetí místo 1:0 nad Kodaní. První místo vybojoval Sporting Lisabon.

Slavia U13 získala na prestižním mezinárodním turnaji All Stars Cup třetí místo! Svěřenci Petra Kovaříka vyhráli v Synot Tip Areně v souboji o třetí místo 1:0 nad Kodaní. První místo vybojoval Sporting Lisabon, který porazil ve finále mistra ČR Baník Ostrava 5:0.

 

V nedělním programu začali slávisté ve čtvrtfinále, ve kterém po vynikajícím výkonu porazili Lech Poznaň vysoko 4:1. Červenobílí dokázali potrestat nedůslednosti polské obrany, rychle nastříleli tři branky a rozhodli o svém postupu už v prvním poločase. Nejhezčí branku vstřelil z dálky Jiří Motl, dvakrát se trefil Daniel Turyna, jednou Ondřej Žežulka.

 

Semifinálový souboj s Ostravou byl nervydrásajícím zápasem. Slávisté měli dvě vyložené šance, ale nastřelili jenom břevno ostravské branky. O vítězi po bezbrankovém průběhu tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých měli více štěstí soupeři.

 

Slávisté dokázali překonat zklamání a v podvečerním zápase v Synot Tip Areně vybojovali bronzové medaile, když o vítězství nad Kodaní rozhodl v druhém poločase Denis Krištof. Slavia byla v průběhu celého zápasu lepším týmem, už v průběhu první půle měli dvě vyložené šance.

 

Slavia získala i dvě individuální ocenění pro nejlepšího českého hráče a nejlepšího útočníka, které získali Jan Vejvar a Daniel Turyna.

 

"Mrzí nás vyřazení v semifinále na pokutové kopy, ale náš výkon na turnaji hodnotím velice pozitivně, rád bych poděkoval pořadatelům za vynikající organizaci, kluci získali další cenné zkušenosti," uvedl pro náš web trenér Petr Kovařík

 

Nedělní výsledky Slavie na turnaji All Stars Cup:

čtvrtfinále

Slavia - Lech Poznaň 4:1 Branky: Daniel Turyna 2, Jiří Motl, Ondřej Žežulka

semifinále

Slavia - Baník Ostrava 0:0 (na penalty postoupila Ostrava)

zápas o 3. místo

Slavia - Kodaň 1:0 Branka: Denis Krištof

 

Sobotní výsledky Slavie:

Slavia – Žilina 3:0 Branky: Ondřej Pek, Daniel Turyna, Ondřej Žežulka

Slavia – Ostrava 2:0 Branky: Pavel Bucha, Jan Vejvar

Slavia – Dukla 4:0 Branky: David Novák 2, Jiří Motl, Nicolas Hlůže

 

Slavii na turnaji reprezentovali:

Lukáš Veselý, Jan Vejvar, Jiří Motl, Ondřej Pek, Tomáš Zlámal, Václav Pardubský, Pavel Bucha, Šimon Havrda, Nicolas Husenský, Nicolas Hlůže, Antonio Lauricella, David Novák, Denis Krištof, Filip Stehno, Ondřej Žežulka, Daniel Turyna, Martin Jedlička, Kamil Kulhavý. Náhradníci: Karsten Bastian, Petr Kovařík

Trenérský tým: Petr Kovařík (hl. kouč), Jan Bauer, Pavel Pek

 

ALL STARS CUP 2011 byl třetím ročníkem mezinárodního turnaje mladších žáků (narozených v roce 1998). Hrál se ve dnech 17.-19.6. ve sportovním areálu SK Slavia Praha v hlavním městě České republiky. Agentura All Stars Team jej opět pořádala ve spolupráci s místním fotbalovým klubem a Městskou částí Praha 10, jejíž starosta Milan Richter převzal nad turnajem záštitu.

Všechny výsledky turnaje najdete na jeho oficiálních stránkách 

 

 

 

 

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články