Slavia vstupuje ve středu do Ondrášovka Cupu | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje ve středu do Ondrášovka Cupu

Slavia ve středu vstoupí do nového ročníku Ondrášovka Cupu, ve 2. kole se představí na hřišti pražského Meteoru. Trenér Michal Petrouš bude postrádat dva zraněné hráče Róberta Cicmana a Luboše Tusjaka.

Slavia ve středu vstoupí do nového ročníku Ondrášovka Cupu, ve 2. kole se představí na hřišti pražského Meteoru. Trenér Michal Petrouš bude postrádat dva zraněné hráče Róberta Cicmana a Luboše Tusjaka. Obránce Vitali Trubila plní reprezentační povinnosti, čeká ho v dresu Běloruska přátelské utkání proti Bulharsku.

Trenér Michal Petrouš reaguje na hlas trenéra Meteoru Josefa Pletichy: „Nemáme co ztratit a budeme se rvát o každý míč, o každý metr hřiště. Vždyť proti Slavii nehrajeme každý týden,“ který přinesl v pondělí náš web.

„V žádném případě nesmíme nic podcenit, v takových zápasech soupeř hraje s obrovskou motivací a bojovností. To samé musí platit v každém souboji o míč i o nás. Musíme být plně koncentrovaní, po dvou neúspěšných výsledcích v Gambrinus lize potřebujeme pohár bez problémů zvládnout a dobře naladit na nedělní zápas s Příbramí,“ řekl Michal Petrouš našemu webu.

Na našem webu budete moci sledovat online přenos. Utkání má výkop v 17 hodin. Utkání řídí rozhodčí M. Paták, asistenty jsou Zlámal a Pospíšil. Postupující se ve 3. kole utká s divizním Převýšovem, který zvítězil už v úterý 3:1 na hřišti Vyšehradu.

Všechny potřebné informace pro fanoušky najdete zde.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články