Michal Petrouš: Kluci si zápas odpracovali | SK Slavia Praha
Více

Michal Petrouš: Kluci si zápas odpracovali

Se sedmi zraněnými hráči, ke kterým přibyl bezprostředně před utkání obránce Róbert Cicman, dokázal trenér Michal Petrouš dovést Slavii k domácí výhře nad Sigmou Olomouc.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Se sedmi zraněnými hráči, ke kterým přibyl bezprostředně před utkáním obránce Róbert Cicman, dokázal trenér Michal Petrouš dovést Slavii k domácí výhře nad Sigmou Olomouc. „Když se před zápasem zranil Róbert Cicman, tak za mnou Martin Latka sám přišel a řekl, že chce hrát,“ prozradil po zápase Michal Petrouš.

„Utkání se mi tentokrát hodnotí příjemně. Po dlouhé době jsem kluky viděl zápas odpracvat. Neměli jsme ani jinou možnost, než zápas postavit na bojovnosti a nasazení,“ hodnotil zápas trenér Michal Petrouš.

„Šli jsme tou víc naproti než Olomouc. Byli jsme odměněni v prní půli krásným gólem Trubily. Ve druhé půli Olomouc přidala obrátky, Kamil Čontofalský nás podržel, díky jeho zákrocím jsme vyhráli. Ale na druhou stranu z brejků jsme mohli naše vítězství potvrdit,“ pokračoval trenér Petrouš.

„Šli jsme do zápasu s tím, že si to musíme poctivě odpracovat a fotbalovost se dostaví. Cením si vítězství proti Olomouci, protože hraje hezký fotbal.“

„Když vidím třeba Martina Hurku, jak se propracovává na místa, kam patří, mám opravdovou radost. Všichni vidí, že ve Slavii jsou kvalitní fotbalisté, a když budou kuci makat tak se výsledky dostaví.“

„Máme sedm zraněných hráčů, před zápasem ještě došlo ke zranění Róberta Cicmana. Nastoupil Zoran Milutinovič, který byl přeřazen do B-týmu. Srovnal si to v hlavě a po návratu naskočil hned do základní sestavy. Martin Latka pracuje s kondičním trenérem a připravovali jsme ho, že nastoupí příští týden za béčko. Dneska, když se před zápasem zranil Róbert Cicman, tak za mnou Martin sám přišel a řekl, že chce hrát. Původně měl být na lavičce jako hecíř, člověk, který dokáže kluky vyburcovat. Já mu za toto jeho gesto strašně děkuju,“ okomentoval Michal Petrouš nasazení zkušeného obránce.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články