Slavia se dohodla s Adamem Hlouškem na ukončení hostování | SK Slavia Praha
Více

Slavia se dohodla s Adamem Hlouškem na ukončení hostování

Záložník Adam Hloušek už nebude od nového roku oblékat sešívaný dres. Na žádost hráče, který upřednostňuje zahraniční angažmá, Slavia předčasně ukončila...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Záložník Adam Hloušek už nebude od nového roku oblékat sešívaný dres. Na žádost hráče, který upřednostňuje zahraniční angažmá, Slavia předčasně ukončila jeho hostování. „Klub se s Adamem Hlouškem dohodl na ukončení profesionální smlouvy k 31. prosinci 2011,“ uvedla mluvčí Slavie Soňa Nouzáková.

„Na dobu strávenou ve Slavii budu samozřejmě vždycky vzpomínat jen v dobrém, mám to tady rád. Když jsem se v létě vracel do české ligy, v úvahu pro mě přicházela jenom Slavia,“ uvedl Adam Hloušek.

„Fanouškům bych chtěl poděkovat za jejich podporu, kterou Slavii vyjadřovali i v dobách, kdy se nám zrovna příliš nedařilo. Slavii budu nadále držet palce, věřím, že se brzy vrátí na ty přední příčky, kam patří,“ zakončil Adam Hloušek.

Adam Hloušek přišel do Slavie v červnu 2009. V lednu 2011 odešel na půlroční hostování do německého Kaiserslauternu. V létě 2011 se do Slavie vrátil na hostování do konce sezony. V podzimní části Gambrinus ligy odehrál 11 zápasů a připsal si jednu branku v zápase s Příbramí. Celkem za Slavii naskočil do 29 ligových zápasů, ve kterých vstřelil 5 branek. Na podzim 2009 naskočil do 10 zápasů v evropských soutěžích (předkolo Ligy mistrů UEFA, Evropská liga UEFA) a připsal si jednu branku.  

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články