V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně | SK Slavia Praha
Více

V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně

PRAHA/BEROUN – Slávisté v sobotu nastoupí v semifinále zimní Tipsport ligy proti Hradci Králové. Utkání se odehraje v rámci finálových bojů Tipsport ligy v Berouně od 11 hodin.
Semifinálová utkání zimní Tipsport ligy se odehrají v Berouně, slávisté vyzvou v boji o finále Hradec Králové. Zápas se odehraje na hřišti FK ČLU Beroun, které je v ulici Na Máchovně.

Sešívaní ovládli svou skupinu zimní Tipsport ligy, když dokázali porazit Bohemians Praha 1905 1:0, Jablonec 4:0 a Liberec 3:2. Porážku si připsali jen v duelu s Teplicemi. Hradec si připsal ve své skupině dvě výhry, jednu remízu a prohru. Pokud sešívaní své semifinále zvládnou, utkají se v neděli v boji o prvenství s vítězem duelu Olomouc – Jihlava.


Zvětšit mapu

V něděli pokračuje juniorka

V neděli 27. ledna hraje také slávistická juniorka. Jejich soupeřem bude na Vyšehradě tým Záp. Svěřenci trenéra Michala Petrouše porazili ve včerejším přípravném duelu druholigovou Vlašim. Dvě branky vsítil Marek Červenka, který se den předtím prosadil také v dresu áčka.

Slavia - Vlašim 4:2 (0:2)
Branky:
 Červenka 2, Zámečník, Sudek - Ajdin, Vyhnal

Slavia 1. pol.: Malina - Herc, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Vondráček - Smolák, Ptáček, Malcharek
Slavia 2. pol.: Malina - Smolák, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Žák - Zámečník, Červenka, Růžička (60. Malcharek)

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články