VIDEO: Legendy přejí Slavii do nové sezony všechno nejlepší | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: Legendy přejí Slavii do nové sezony všechno nejlepší

EDEN – Jan Lála, Dušan a Peter Herdové, Jan Mareš, Pavel Řehák, Ivo Lubas, Pavel Novotný, Robert Segmüller, Vladislav Lauda, Jiří Vávra a další.
Při příležitosti prvního zápasu v nové fotbalové sezoně se opět sešli bývalí hráči Slavie v klubových prostorách na stadionu v Edenu v hojném počtu, aby převzali od vedení klubu čestné permanentky.

„Do sezony přeji Slavii jenom to nejlepší, věřím, že kluci budou kopat o první, druhé nebo třetí místo. Myslím si, že teď už to konečně přijde,“ přeje si legendární obránce
Jan Lála.

Setkání na novém stadionu v Edenu se konají pravidelně před každou sezonou, letos se bývalí hráči Slavie sešli při této příležitosti už pošesté

„Přeji Slavii co nejvíce úspěchů, aby to bylo rozhodně lepší než v minulé sezoně, aby na tento krásný stadion chodilo mnohem více lidí a aby také viděli hezčí fotbal,“ dodal bývalý slávistický středopolař Peter Herda.

„Důležité je, aby sezona dobře odstartovala. Myslím si, že bychom toho mohli využít, máme celkem příznivý los,“ doplnil Pavel Řehák.

Posledním bodem setkání bylo společné fotografování na hrací ploše. Poté se už všichni slávisté odebrali na svá místa, odkud sledovali první ligový zápas nové sezony. 

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články