Dobrá zpráva: Martin Dobrotka odehrál hodinu za juniorku | SK Slavia Praha
Více

Dobrá zpráva: Martin Dobrotka odehrál hodinu za juniorku

PRAHA/HORNÍ POČERNICE – Dnešní utkání juniorky přineslo dvě dobré zprávy. Svěřenci trenéra Šmejkala si připsali tři body za výhru nad Třincem a navíc hodinku odehrál po zranění Martin Dobrotka. „Zdravotně jsem v pohodě, ale musím potrénovat kondici,“ hlásí slovenský stoper.

„Celkem to bylo dobré. Na to, že naplno trénuji jen týden, to bylo fajn. Zdravotně jsem v pohodě, ale samozřejmě co se týká kondice, tak musím potrénovat. Proto jsem neodehrál celé utkání,“ okomentoval zápas juniorky s Třincem Martin Dobrotka. Jeho střídání v 61. minutě bylo plánované.

„Dohodli jsme se s trenérem Šmejkalem, že odehraji poločas nebo delší dobu, že se uvidí. Nakonec z toho byla hodinka,“ těšilo slávistického stopera, který by teoreticky mohl být připraven na pondělní ligové utkání proti Teplicím.

„Je to vždy na trenérovi. Jaké má možnosti, kdo je zdravý a podobně. Já musím potrénovat, aby to bylo stále lepší,“ pokračuje Dobrotka s tím, že pokud by na něj trenér Petrouš ukázal, zápasu se bát nebude. „Ano. Jsem zdravý, nemám s tím problém,“ dodal odhodlaně slávistický obránce.

Že nastoupí za juniorku už proti Třinci, měl Martin jasno. „Trénoval jsem jen týden, doktoři se obávali, abych si nezpůsobil nějaké svalové zranění. Říkal jsem jim, že kdyby byl nějaký problém, tak si řeknu,“ líčil slovenský zadák. Po vleklých zdravotních problémech by kdekoho napadlo, že své tělo zná už perfektně. „Vždycky mě dokáže překvapit,“ zakončil s úsměvem Dobrotka.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články