Slávisty čeká přípravné utkání v Berlíně | SK Slavia Praha
Více

Slávisty čeká přípravné utkání v Berlíně

PRAHA - Reprezentační pauzu vyplní sešívaní přípravným zápasem s Unionem Berlín. Utkání se odehraje v sobotu od 15 hodin v HOWOGE-Areně "Hans Zoschke".

Celek z hlavního města našich západních sousedů je po šesti odehraných utkáních na druhém místě 2. Bundesligy o tři body za dalším týmem, který Slavia potkala v přípravě, Greutherem Fürth. Do minulé sezony působil v jeho řadách i bývalý záložník Slavie Tijani Belaid.

Přátelský zápas je na programu v HOWOGE-Areně "Hans Zoschke" (Normannenstraße 26-28, 10367 Berlin). Pokud byste měli zájem se na utkání zajet podívat, ceny vstupenek na sezení jsou 11 Euro a na stání 9 Euro (zvýhodněná 7 Euro).

Do Německa odcestuje 20 hráčů včetně testovaných Sergio Uyie a Albana Bunjakua. Proti Unionu Berlín vyzkouší trenér Petrouš brankářskou dvojici Rakovan – Hrubeš.

Zdravotní problémy do utkání nepustí Petra Kolaříka, Vojtěcha Štěpána, Josefa Bazala a Viktora Šimečka. S reprezentací do 21 let se připravuje Jaromír Zmrhal.

Z přípravného zápasu přineseme na slavia.cz tradiční online přenos.

Kádr pro utkání v Berlíně:

Brankáři: Rakovan, Hrubeš

Obránci: Bortel, Čonka, Dobrotka, Dostál, Nitrianský, Uyi

Záložníci: Gecov, Hurka, Juhar, Kisel, Koreš, Mičola, Petrák, Bunjaku

Útočníci: Fenin, Škoda, Škutka, Vondráček

Fotogalerii z pátečního tréninku najdete na slávistickém Facebooku zde.


Stadion, na kterém se bude hrát, najdete zde:

Zvětšit mapu

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články