Luboš Tusjak prodloužil smlouvu a zapojí se do přípravy | SK Slavia Praha
Více

Luboš Tusjak prodloužil smlouvu a zapojí se do přípravy

PRAHA/EDEN – Tento týden prodloužil se Slavií smlouvu levý záložník nebo obránce Luboš Tusjak. Jednadvacetiletý odchovanec Slavie podepsal nový kontrakt do 30. června 2016 s následnou roční opcí
„Luboš je další z odchovanců Slavie, kteří se můžou výrazně prosadit v A týmu. Na podzim předváděl v Táborsku, které je na druhém místě ve druhé lize, velmi dobré výkony. Věříme, že naše očekávání naplní,“ uvedl člen představenstva Karol Kisel. „Luboš jde s áčkem normálně do přípravy,“ dodal Kisel.

„Moc si vážím důvěry, kterou do mě vedení Slavie vložilo. Jsem moc rád, že můžu budoucnost spojit se Slavií, kde jsem odmalička a je to klub mého srdce,“ neskrývá radost Luboš Tusjak.

„Rád bych si vybojoval místo v základní sestavě a pomohl týmu dobrými výkony k posunu v tabulce,“ doplnil Luboš Tusjak.

Luboš Tusjak oslaví na konci února 22. narozeniny. Ve Slavii je odmalička, v A týmu debutoval 22. srpna 2011 proti Teplicím. Jaro 2012 strávil Luboš Tusjak na hostování ve Viktorii Žižkov, kde si připsal také premiérovou branku v lize. Na podzim 2012 se naplno zapojil opět k A týmu Slavie a připsal si 12 ligových startů. Podzimní část sezony 2013/14 působil slávistický odchovanec velmi úspěšně na hostování v jihočeském Táborsku, kde patřil mezi opory sestavy. Jihočeský tým je po podzimu na 2. místě. Od ledna se Tusjak zapojí opět do přípravy Slavie. 

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články