Velká škoda, litovali po vyřazení slávisté | SK Slavia Praha
Více

Velká škoda, litovali po vyřazení slávisté

BRNO/MĚSTSKÝ STADION – Sešívaní byli po utkání viditelně smutní a naštvaní. Odvetu čtvrtfinále nakonec dostali až do pokutových kopů, po kterých ale vypadli. „Je vždy škoda prohrát na penalty.,“ znělo po zápase nejčastěji.
Trenéra Alexe Pastoora těšila trpělivost jeho svěřenců. „Po domácí prohře jsme sem přijeli vyhrát, náš plán fungoval, byli jsme trpěliví, kontrolovali jsme hru,“ popsal trenér průběh hry.

„Vytvořili jsme si více šancí než tu jednu, která skončila gólem. Výhra 1:0 ale nebyla dostatečná, následovaly penalty, na které jsme prohráli. Škoda,“ pokračoval slávistický trenér, který kvůli zdravotním problémům musel během zápasu v sestavě udělat další změnu. „Maria Ličku bolelo koleno, ale ještě nevíme, co s tím má,“ vysvětlil další absenci trenér.

V utkání se vůbec neměl objevit. Realizační tým stopera Milana Škodu šetřil po lehkém zranění na těžké ligové utkání s Jabloncem. Po zranění Maria Ličky ale trenér Pastoor ukázal právě na Škodu.

„Smutek je velký. Chtěli jsme postoupit, tohle nás určitě mrzí. Ale teď hrajeme s Jabloncem a musíme uspět,“ komentoval slávistický stoper, podle kterého jsou penalty sázkou do neznáma.

„Došli jsme na penalty, tam už je to loterie. Bohužel nám to nevyšlo,“ pokračoval Škoda. Jedinou penaltu neproměnil Martin Juhar. „To se prostě stává. Zápas mu vyšel, ale při penaltě měl bohužel smůlu,“ zakončil obránce. 

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články