SPECIÁLNÍ POLOČAS: Pořiďte si památku na zápas s Hajdukem | SK Slavia Praha
Více

SPECIÁLNÍ POLOČAS: Pořiďte si památku na zápas s Hajdukem

PRAHA/EDEN - Jdete na přátelský zápas Slavie s Hajdukem? Chcete si odnést domů něco na památku? Pořiďte si speciální magazín Poločas!
Velká část Poločasu je věnována historii Odboru přátel - nejstarší fanouškovské organizace u nás. Zajímá vás jak Odbor přátel vznikl? Kdo je podepsaný pod jeho zakládajícím prohlášením? A jak jeho členové pomáhali v průběhu uplynulých padesáti let Slavii? Dočtete se v magazínu Poločas!

Nebude samozřejmě chybět tradiční představení našeho soupeře, jeho největších hvězd i trenéra Igora Tudora. Dozvíte se také něco o historii Hajduku a jeho vazbách na sešívané.

V magazínu najdete také netradiční dvojrozhovor. Na naše otázky totiž odpovídali kapitán A-týmu Martin Latka a vůdce našeho kotle Lukáš "Strašák" Vala. Shodli se v pohledu na dnešní fandění, na atmosféru v Edenu nebo na současné výkony Slavie? Dočtete se na stránkách Poločasu!

Časopis zakoupíte na obvyklých místech za obvyklou cenu 20 Kč.


Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články