ONLINE: Slavia jde na Zbrojovku v základu s Boudjemou | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia jde na Zbrojovku v základu s Boudjemou

PRAHA/EDEN - Slavia hostí v prvním zápase sedmého kola SYNOT ligy Zbrojovku Brno. Trenér Beránek sáhl k tradiční sestavě s jedinou změnou, na pozici středního záložníka nastupuje Damien Boudjemaa.
Francouzský záložník si místo v základní sestavě vysloužil dobrým výkonem proti Hajduku Split, kterému vstřelil první a nakonec i vítěznou branku. Trenéru Beránkovi usnadnilo rozhodování také to, že se sešívaným znatelné vyprázdnila marodka. Do zápasu tak může naskočit jak Milan Škoda, který nedohrál v Boleslavi, tak kapitán Martin Latka, kterého viróza nepustila do pohárového zápasu na Žižkově. Do brány se vrací reprezentant Karel Hrubeš, na levý kraj zálohy Milan Černý a na post defenzivního záložníka Aldo Baéz, který v Boleslavi nemohl nastoupit kvůli žlutým kartám.

Jediným, kdo tak zůstává ve stavu zraněných, je stoper Jiří Bílek. Toho nahradí v A-týmu již několikrát prozkoušený Marek Kodr.

Slavia nastoupí v této sestavě: Hrubeš - Nitrianský, Latka (C), Kodr, Juhar - Baéz, Zmrhal - Vukadinovič, Boudjemaa, Černý - Škoda.
Náhradníci: Rakovan - Hrubý, Dobrotka, Gecov, Balaj, Petr, Piták.

Brněnským fotbalistům se na hřišti Slavie tradičně nedaří. Z dosavadních dvaceti pokusů tu ještě ani jednou nedokázali zvítězit, pouze čtyřikrát remizovali.V loňské sezoně skončil zápas v Edenu bez branek, před dvěma lety ale Slavia domácí souboj vyhrála vysoko 5:0. Přijde dnes další vítězství? Dodrží Milan Škoda svou normu jedné branky na zápas?


Nezapomeňte ani na slávistický magazín POLOČAS. Dnes v něm mimo jiné najdete velký rozhovor s argentinským záložníkem Aldo Baézem. Více info zde.

Aktuálně

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Další články