Slavia testuje dva hráče ze zahraničí | SK Slavia Praha
Více

Slavia testuje dva hráče ze zahraničí

PRAHA – Slavia v tréninkovém „mezibloku“, který je na programu tento týden, pozvala na testy dva hráče z ciziny. Jedná se o finského záložníka Sebastiana Strandvalla a levého beka Krisztiána Tamáse z AC Milán. Ve Slavii jsou na zkoušce do konce týdne, o jejich případném angažmá se rozhodne později.
Sebastian Strandvall se narodil 16. září 1986. Osmadvacetiletý záložník naposledy působil jako kapitán v klubu Vaasan Paloseura, aktuálně pátém týmu finské nejvyšší soutěže. V současnosti je také členem finského národního týmu.

Maďarský levý obránce Krisztián Tamás (na fotografii) se narodil 18. dubna 1995 v Budapešti. 180 centimetrů vysoký levonohý hráč v mládeži nastupoval nejprve za Újpest, následně se dostal do mládežnické akademie Haladás. V roce 2011 měl nabídky z řady klubů, například Tottenhamu nebo Arsenalu, nakonec si vybral možnost přestoupit do slavného AC Milán, kde se potkal s naším odchovancem Stefanem Simičem. Stejně jako on odešel Tamás letos v létě na hostování do Varese (Serie B). Tamás patří také do mládežnických reprezentačních výběrů Maďarska.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články