ONLINE: Dohrávka v Plzni. Chybí Latka, chytá Berkovec | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Dohrávka v Plzni. Chybí Latka, chytá Berkovec

PLZEŇ/DOOSAN ARENA - Slavia od 18:00 dohrává 19. kolo v Plzni. Poprvé v sezoně se v základní sestavě objevuje Martin Berkovec.
V obraně se slávisté budou muset obejít bez svého kapitána a lídra Martina Latky, kterého trápí svalové problémy. V brance se poprvé po zranění objeví Martin Berkovec, který naposledy v sešívaném v lize chytal 23. listopadu 2012 při rozlučce Stanislava Vlčka.

V záloze došlo ke dvěma změnám oproti utkání s Boleslaví. Po odpykání trestu se vrací Vukadin Vukadinovič a vedle Simona Deliho bude operovat Aldo Baéz. V útoku se představí nejlepší střelec SYNOT ligy Milan Škoda.

Sestava Slavie: Berkovec - Mikula, Bílek, Fialka, Tamás - Baéz, Deli - Vukadinovič, Kenia, Zmrhal - Škoda

Lavička náhradníků: Hrubeš - Dostál, Prošek, Piták, Hrubý, Červenka, Diop

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články