Slavia hostí v neděli od 17:00 Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Slavia hostí v neděli od 17:00 Budějovice

PRAHA – Na konec prodlouženého víkendu přivítá Slavia v Edenu poslední Budějovice. Důležitý zápas začíná v neděli v 17:00.
Trenér Miroslav Beránek si pochvaluje aktuální zdravotní stav kádru. Těší nás, že se hráči uzdravili. Na zápas jsme mobilizovaní a nažhavení," nechtěl se před zápasem kouč Slavie pouštět do větších rozborů, protože moc dobře ví, že pravda leží na hřišti.

Také hráči si důležitost utkání uvědomují a shodují se, že musí prolomit smůlu a na jaře v Edenu konečně zvítězit. „Jdeme do zápasu s tím, že musíme udělat tři body a nic jiného,“ říká před soubojem obránce Michal Švec.

Je mu ale jasné, že cesta za výhrou nebude snadná. „Budějovice sem přijedou bojovat a určitě to nebude jednoduchý zápas. Věřím tomu, že to zvládneme.“ A jaký je podle něj recept na úspěch? „Musíme hrát agresivně, budeme se snažit hrát ofenzivně a proměňovat šance,“ dodává.

Brankář Martin Berkovec s ním souhlasí. „Musíme hrát kombinační fotbal a bojovat. Musíme to vydřít a nechat na hřišti všechno,“ hledá cestu k vítězství. Slavia podle něj musí vyhrát. „Očekávám tři body, protože hrajeme doma. Musíme zabrat, protože z posledních zápasů máme akorát remízu, což je málo. Musí to prostě být tři body,“ nepřipouští si klopýtnutí.

Budějovice navíc bojují na spodku tabulky o všechno. „Víme jak jsou na tom Budějovice, víme jak jsme na tom my, takže to musíme zvládnout,“ poukazuje na důležitost střetnutí brankář Slavie.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články