V neděli v Edenu malé pražské derby s Duklou | SK Slavia Praha
Více

V neděli v Edenu malé pražské derby s Duklou

PRAHA – V rámci 28. kola SYNOT ligy přivítají sešívaní v neděli v Edenu Duklu. Malé pražské derby začíná v 18:00.
„Mobilizujeme síly, důkladně se připravujeme. Víme, že to je důležitý zápas a chceme ho zvládnout,“ řekl stručně k nedělnímu duelu trenér Miroslav Beránek, který se bude muset obejít kromě Tamáse i o další hráče. „Nebude vykartovaný Bílek a zranění Prošek a Fialka,“ dodal trenér.

Proti Příbrami se po zranění do hry vrátil Milan Černý a ví, že tým nečeká v neděli jednoduchý duel. „Jsem rád, že jsem konečně nastoupil. Koleno drží, což mě těší, takže jsem do utkání připravený,“ říká slávistický odchovanec.

„Dukla je určitě nepříjemný soupeř. Hraje v tabulce nahoře, prezentuje se dobrým fotbalem. My ale chceme jednoznačně uspět a s pomocí našich fanoušků utkání zvládnout,“ pokračuje slávistický záložník. „Věříme, že se nám podaří zvítězit, aby ten závěr sezony byl přeci jen o něco klidnější,“ připomíná Černý ještě stále nevyřešený boj o záchranu.

„Čeká nás nepříjemný soupeř. Dukla předvádí kvalitní kombinační fotbal. Nečeká nás nic jednoduchá a po zaváhání v Příbrami musíme naplno bodovat, aby byl v posledních dvou kolech klid,“ věří v úspěch srbský záložník Vukadin Vukadinovič.

„Dostali jsme se do nepříjemné situace, za což si můžeme sami, takže nic jiného než výhru v neděli nebereme,“ zdůraznil na závěr křídelní hráč.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články