Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin | SK Slavia Praha
Více

Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin

PÍSEK - Výhra na závěr povedené přípravy trenéra Uhrina potěšila, před ligou ale stojí pevně nohama na zemi. Zda byla úspěšná, podle něj ukáže až prvních pět ligových kol.
Tým trenéra Dušana Uhrina odehrál v Písku generálku na ligu a trenér načal své hodnocení výkonem v první půli. „Byl jsem spokojený zhruba s prvními dvaceti minutami, kdy jsme vstřelili branku a byli hodně aktivní. Pak jsme se z nepochopitelných důvodů zbytečně zatáhli a mohli dostat dva góly od Budějovic,“ okomentoval začátek.

S výkonem ve druhém poločasu byl spokojenější. „Druhou půli jsme začali dobře a myslím, že jsme těch pětačtyřicet minut na hřišti dominovali. Jsem rád, že jsme vyhráli, byla to generálka na Plzeň, ale je jasné, že tam nás čeká úplně odlišné utkání,“ dodal před začátkem ligy.

Slavia v přípravě prohrála pouze jednou se Slovanem Bratislava, jinak se sešívaným dařilo. Trenér tomu ale přílišnou váhu dávat nechtěl. „To ukáže až čas, začíná soutěž a myslím, že na podobnou otázku bude čas tak po prvních pěti kolech,“ stojí kouč pevně nohama na zemi.

Zdravotní stav mužstva se navíc před ligou zlepšil. „Aktuálně je mezi zraněnými jen Levan Kenia,“ prozradil trenér Uhrin.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články