Slavia splatila dluhy, které uznává. Soud odročen na listopad | SK Slavia Praha
Více

Slavia splatila dluhy, které uznává. Soud odročen na listopad

PRAHA – V úterý 15. září proběhlo soudní jednání v rámci insolvenčního řízení se Slavií. Klub u soudu doložil, že k dnešnímu dni splatil veškeré pohledávky, které uznává. Městský soud v Praze odročil jednání na 3. listopadu.
Pohledávky, které si nárokuje bývalý ředitel klubu Zbyněk Kusý nebo společnost Online Services, klub rozporuje. Slavia však u soudu doložila, že disponuje na účtě dostatečnými prostředky pro případné zaplacení i v těchto sporech. V insolvenčním řízení tak v tuto chvíli zůstaly jen pohledávky, které klub rozporuje.

„Jednání probíhalo dvě a půl hodiny. Byli jsme připravení a měli jsme přichystáno vše, co bylo podle našeho názoru potřeba. Věřím, že dnešní jednání nás posunulo tam, kam je potřeba, a na listopad připravíme vše, co bylo dnes řečeno a požadování k doplnění,“ uvedl generální ředitel klubu a předseda představenstva David Trunda.

Soud odročil jednání na 3. listopadu.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články