ONLINE: Sešívaní hostí v Edenu Sigmu Olomouc | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hostí v Edenu Sigmu Olomouc

PRAHA – Po roční přestávce, kterou dnešní soupeř strávil ve druhé lize, přivítali sešívaní v Edenu opět Sigmu Olomouc. Do sestavy se navíc vrací uzdravený Levan Kenia.
Oproti utkání v Jablonci došlo jen k jedné změně. Milana Černého nahradil gruzínský záložník Levan Kenia, který se vrací po zranění. Naopak po celý podzim bude chybět Josef Bazal, který je tak jediným hráčem chybějícím dnes kvůli zranění.

Obrana Slavie bude mít stejné složení jako v posledních zápasech a důvod je jediný. Slávisté neinkasují, v posledních čtyřech zápasech udržel tým Dušana Uhrina třikrát čisté konto.

Sestava Slavie: Berkovec – Mikula, Latka, Deli, Jablonský – Voltr, Souček, Zmrhal, Štohanzl – Kenia – Škoda

Lavička náhradníků: Řehák, Švec, Bílek, Frydrych, Piták, Černý, Hrubý

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články