Jen bod? Škoda, když hrajeme o poháry, uvědomuje si trenér | SK Slavia Praha
Více

Jen bod? Škoda, když hrajeme o poháry, uvědomuje si trenér

OLOMOUC/ANDRŮV STADION - Při pozápasové tiskové konferenci mohl trenér Dušan Uhrin zopakovat opět totéž, co po předchozích dvou utkáních. Slavii trápí koncovka a vypracované šance nedokáže využít.
Trenér Dušan Uhrin nebyl spokojený s tím, jak jeho mužstvo vstoupilo do zápasu. „Hráli jsme hrozně opatrně a minimálně prvních dvacet minut jsme vůbec nehráli, co jsme chtěli. Pak jsme hráli velice dobře, kombinovali jsme a vytvářeli si nebezpečné příležitosti,“ našel i pozitiva.

Šancím ale chybělo to nejdůležitější – branky. „ Bohužel jsme ty tutové šance neproměnili, například Mešanovič. Musíme je proměňovat, protože hrajeme venku a proti ne vůbec špatnému soupeři. Olomouc má velmi dobré mužstvo a už tu potrápila kdekoho. My jsme si ale chtěli odvézt tři body a vezeme si jen jeden,“ mrzel ho konečný výsledek.

Slavia ale musela také dohánět jednogólové manko. „Na druhou stranu jsme prohrávali a dokázali to dotáhnout. Měli jsme tam ovšem ještě ohromnou šanci na vstřelení druhé branky, jak Železník ve druhé půli, tak v závěru Souček hlavou,“ poukázal na zajímavou situaci z nastavení.

Ztráta dvou bodů je velkým minusem zápasu. „Je to škoda, protože chceme mít co nejlepší umístění a dostat se do evropských pohárů. Nebudeme nikomu tvrdit, že nechceme. Na to ale musíme proměňovat šance, což už se nám třetí zápas v řadě nedaří. Pevně věřím, že to protrhneme doma,“ zakončil své hodnocení Dušan Uhrin.



Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články