ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento

PRAHA/EDEN ARENA – Sešívaní vstupují do ePojisteni.cz ligy na domácí půdě. Od 18:00 hostí v Edenu Zlín.
Nad Edenem svítí slunce, napodruhé tak snad sešívaným vstup do ligové soutěže počasí nezkazí. Slavia hostí v rámci druhého kola na domácí půdě Zlín. a program na stadionu začíná ještě před výkopem. Od 17:30 probíhá loučení se slávistickými legendami kapitánem Martinem Latkou a záložníkem Karlem Pitákem.

Trenér Dušan Uhrin se musí na úvod soutěže obejít bez čtyřlístku hráčů. Dlouhodobě zraněného Lukáše Železníka doplnili na marodce Ruslan Mingazov a Jasmin Ščuk, který si obnovil zranění kotníku a týden nemůže trénovat. Chybí také Antonín Barák, kterého trápí viróza.

Trenér Dušan Uhrin udělal oproti utkání s Rio Ave ofenzivní změnu, v záloze chybí Michael Ngadeu-Ngadjui, do středu se naopak vrací Levan Kenia. Poprvé na lavičce se objeví navrátilec Dušan Švento.


Základní sestava:
Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Mihalík, Hušbauer, Kenia, van Kessel – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Frydrych, Ngadeu, van Buren, Mešanovič, Zmrhal, Švento

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články