Informace pro fanoušky cestující do Jihlavy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Jihlavy

PRAHA – Slavia v neděli od 19:30 odehraje venkovní zápas ePojisteni.cz ligy v Jihlavě. Pokud plánujete sešívané podpořit přímo v hledišti, přečtěte si důležité organizační informace a pokyny.
Parkování osobních aut je možné na parkovišti v Jiráskově ulici, které se nachází přes silnici naproti sportovnímu areálu.

Brány stadionu se otevírají 90 minut před výkopem, tedy v 18 hodin. Ve stejnou dobu otevírají i pokladny u vstupu č. 5 pro sektor D, který je vyhrazen pro slávisty. Kapacita sektoru je 220 míst. Vstupenka stojí 150 korun a můžete si ji zakoupit i v internetovém předprodeji Ticketportalu.

U bezpečnostní prohlídky před vstupem na stadion bude kladen důraz na zákaz vnášení alkoholu, pyrotechniky a nebezpečných předmětů – tyto předměty budou zabaveny a daná osoba nebude na stadion vpuštěna bez nároku na vrácení vstupenky. Do sektoru nebudou puštěni ani fanoušci, u kterých dechová zkouška prokáže podnapilost. V případě vnášení kovových předmětů, sprejů a kosmetiky budou tyto předměty odebrány a uloženy na základě předávacího protokolu a po skončení zápasu vráceny majiteli.

Pokud divák opustí areál stadionu, nebude vpuštěn zpět bez platné neodtržené vstupenky. 


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články