Jan Mikula odchází na hostování do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Jan Mikula odchází na hostování do Liberce

PRAHA - Krajní obránce nebo záložník Jan Mikula bude na jaře hostovat s opcí v severočeském Liberci.
Jan Mikula už neodcestoval s A-týmem na soustředění do Číny. Následně se připravoval s juniorkou a nyní odchází na půlroční hostování s opcí do Liberce.

„Honzovi za jeho oddanou práci pro Slavii děkujeme a v Liberci mu přejeme hodně štěstí. Je to charakterní hráč se slávistickým srdcem, ale předpokládáme, že ve Slovanu se dočká většího herního vytížení, než by tomu bylo ve Slavii,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Krajní obránce Jan Mikula absolvoval své první fotbalové krůčky v týmu Ledče nad Sázavou. Následně zamířil do Jihlavy a poté do týmu Slovan Havlíčkův Brod, ze kterého putoval do Slavie. Sezonu 2013/14 strávil na hostování v Jihlavě, kde odehrál 13 zápasů. Od roku 2014 hraje opět ve Slavii. Připsal si také starty za reprezentační výběry U16, U17, U18 a U21. V sezoně 2015/16 zaznamenal svojí první ligovou branku, když se trefil právě do sítě Slovanu Liberec. Ve Slavii odehrál 40 ligových zápasů.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články