Spolu jsme silnější: Radmila a Jan Štěpánkovi | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější: Radmila a Jan Štěpánkovi

EDEN – Nebýt na zápase Slavie? Pro Radmilu Štěpánkovou a jejího muže Honzu něco nepředstavitelného. Dvojice si dokázala poradit i v zapeklité situaci, kdy Slavia musela odehrát svůj zápas před prázdnými tribunami.
S nezapomenutelnými zážitky, které se vážou ke Slavii, se nám Radmila a Jan Štěpánkovi svěřili v našem magazínu Spolu jsme silnější:

Radmila: 

Nejsilnější zážitky se vážou k nejúspěšnějším sezonám, co jsem zažila. Nejsou to jen Standovy góly Ajaxu, ale i chvíle, kdy jsem měla pocit, že jsem součástí týmu. Když jsme třeba jeli společně s hráči klubovým autobusem ze zápasu na Viktorce Žižkov do Edenu a už se s předstihem slavil mistrovský titul. Nezapomenutelné vzpomínky při cestách letadlem na zápasy evropských pohárů nebo když jsme byli pozváni na večeři s hráči Slavie. To je vůbec kapitola sama pro sebe. Hráči se k nám vždycky hlásili, po výhře i po prohře, pokaždé se s námi bavili, i když jim třeba po nepovedeném zápase do řeči vůbec nebylo...

Se Slavií doslova žijeme. Letní dovolenou si plánujeme podle přípravných zápasů a soustředění Slavie, abychom za hráči mohli přijet. Více než deset let vozíme na venkovní zápasy Slavie vždy klukům něco dobrého, i když to vaření a pečení je pro mě, hlavně časově, mnohdy náročné, ale věřím, že řízky nebo koláče jim po zápase přijdou vhod. A samozřejmě si nikdy nezapomenu na sebe vzít něco slávistického.

Jan: 

Se Slavií máme nezapomenutelné zážitky. Když musela hrát za trest ligu za zavřenými dveřmi, přišli jsme na způsob, jak kluky v akci stejně vidět. Zamluvili jsme si v den zápasu pokoj v hotelu Iris, který je přímo v severní tribuně stadionu. A jediný pokoj tam má okno s výhledem na trávník. Po zápase potom kluci přišli před Tribunu Sever a poděkovali směrem k našemu oknu. Byla to taková naše soukromá děkovačka. 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články