Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy

PRAHA - Dvaadvacetiletý obránce sešívaných Eduard Sobol byl zvolen do nejlepší sestavy prvního hracího dne základních skupin Evropské ligy. A jeho bilance? 1 asistence, 2 vytvořené šance, 2 zlikvidované šance, 5 odebrání míče.
Ukrajinský reprezentant byl na soupisku pro evropské soutěže dopsán před základní skupinou a hned proti Maccabi nastoupil na levé straně sešívané obrany. Zaujal navíc svými nebezpečnými centry. Po jednom z nich se hlavou prosadil útočník Tomáš Necid. Tomu pak Eduard Sobol připravil i další zajímavou možnost.

 „Edy podal velmi dobrý výkon. V první půli ale přihrál na gól, pak i na druhou šanci Necky, rozbíhal to, hrál velmi dobře. Když takhle bude hrát i dál, asi se bude do sestavy častěji dostávat,“ okomentoval jeho výkon trenér červenobílých Jaroslav Šilhavý.

Jak utkání s Maccabi hodnotil sám Sobol a jak se těší na nedělní derby?







Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články