Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020 | SK Slavia Praha
Více

Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020

PRAHA/EDEN ARÉNA – Michael Ngadeu Ngadjui prodloužil v Edenu smlouvu až do června roku 2020.
Po vítězném utkání s Brnem se Michael Ngadeu Ngadjui sešel s vedením fotbalové Slavie a podepsal smlouvu s klubem na další tři roky.

„Mám opravdovou radost, že mi Slavia takovou nabídku dala. Jsem v Praze už rok a půl a troufnu si říct, že máme za sebou povedenou sezonu a že jsme udělali hodně dobrých věcí. Jsem tu spokojený, jsou tu skvělí lidé a Praha je krásné město. Prodloužit smlouvu o rok tak bylo dobré řešení, cítím se tu jako doma a jsem tu blízko své rodině. Můžu jen poděkovat Slavii, za tuhle možnost jí jsem vděčný,“ říká Michael Ngadeu.

Kamerunský obránce přišel do Slavie z rumunského týmu FC Botoșani loni v létě a v Edenu si vybojoval místo v základní sestavě na pozici defenzivního záložníka. V dresu národního mužstva se Ngadeu blýskl na Africkém poháru národů v úvodu roku 2017, kde i díky jeho dvěma brankám získal Kamerun trofej mistra Afriky.

V základní skupině Evropské ligy zajistil sešívaným svou brankou bod za remízu 1:1 v kazašské Astaně. A svým výkonem si řekl o místo v sestavě týdne Evropské ligy podle serveru uefa.com.


Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články