ONLINE: Slavia startuje sezonu v Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia startuje sezonu v Olomouci

Sešívaní odstartují sezonu 2018/19 na horké půdě účastníka evropských pohárů a čtvrtého týmu minulého ročníku Sigmy Olomouc. Sledujte online na slavia.cz!

Sešívaným se v hanácké metropoli tradičně příliš nedaří. Naposledy zde vyhráli ještě v mistrovské sezoně 2007/2008 před více než deseti lety. V loňské sezoně tu Slavisté remizovali 1:1, když je do vedení poslal Škoda a kontroverzním gólem s pomocí ruky srovnával Jemelka.

Trenér Trpišovský pošle na hřiště z letních posil levého obránce Vladimíra Coufala, na lavičce pak zůstanou připraveni Zelený, Baluta a Musa. Na marodce zůstávají Jugas, Mešanovič, Pokorný, Hromada a od minulého týdne také Mick van Buren, který podstoupil operaci zlomeniny, kterou si přivodil během tréninku.

Základní sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Stoch, Souček, Sýkora, Hušbauer (C), Zmrhal - Tecl

Náhradníci: Kovář, Zelený, Kúdela, Baluta, Škoda, Musa, Frydrych

Sledujte ONLINE na slavia.cz

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články