ONLINE: V Boleslavi v obměněné sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V Boleslavi v obměněné sestavě

Sešívaní v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY hrají od 18:30 v Mladé Boleslavi. V základní sestavě jsou dvě největší letní posily Alexandru Baluta a Peter Olayinka.

Trenér Jindřich Trpišovský vzhledem k náročnému programu a úterní odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Kyjevě obměnil základní sestavu. Obrana bude mít tak hned tři nové členy – na pravé straně Frydrycha, na stoperu Pokorného a vlevo Zeleného. Ti tak doplní Ngadeua.

V záloze vedle tradiční trojice Souček, Hušbauer, Stoch nastoupí na pravém křídle rumunský ofenzivní univerzál Alexandru Baluta a vlevo Nigerijec Peter Olayinka. Na hrotu útoku pak Milan Škoda.

Ze zdravotních důvodů kromě Murise Mešanoviče a Micka van Burena nemůžou nastoupit Marko Alvir, Jakubové Jugas a Hromada, které pravděpodobně do konce srpna v zápase neuvidíme. Z preventivních důvodů dnes nezasáhnou do hry Simon Deli a Jan Sýkora.

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Zelený – Souček – Baluta, Stoch, Hušbauer, Olayinka – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Coufal, Valenta, Zmrhal, Tecl, Kúdela, Bořil

Sledujte ONLINE REPORTÁŽ na našem webu!

Aktuálně

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

Další články