Trpišovský: Už chápu, proč Dynamo nedostává góly | SK Slavia Praha
Více

Trpišovský: Už chápu, proč Dynamo nedostává góly

Na pozápasové konferenci převládalo zklamání a frustrace. Trenér Jindřich Trpišovský hodnotil odvetu na Dynamu věcně a stručně.

Jak byste hodnotil zápas?
„Chtěl bych pochválit naše hráče za výkon od patnácté minuty nahoru. Za to, jak hráli a prezentovali se. Podali dobrý a bojovný výkon. Zbytek nemá cenu hodnotit a nemá smysl se o tom bavit.“

Ta část, o které se nechcete bavit, se týká hlavně rozhodčích?
„K rozhodčím se nemůžu vyjádřovat, hrajeme pak Evropskou ligu. Už asi chápu to vyjádření o štiplavých vosách.“

Herně jste v mnoha pasážích byli lepší než soupeř. Je to velký příslib do evropských pohárů?
„To je největší příslib. Když se to sečte, tak jsme ani v jednom zápase nebyli horší, doma i venku jsme ve spoustě fází hry dominovali. Rozhodla efektivita Kyjeva. Po dnešku už chápu, proč Dynamo nedostává góly.“

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články