Mingazov a Auer odcházejí na půlroční hostování | SK Slavia Praha
Více

Mingazov a Auer odcházejí na půlroční hostování

Turkmenský záložník Ruslan Mingazov bude v podzimní části hrát za Příbram, Jonas Auer pak bude hostovat ve Viktorii Žižkov. Oba budou hostovat v podzimní části.

Ruslan Mingazov přišel do Slavie v létě roku 2016 z Jablonce, v sešívaném dresu se stal ligovým mistrem sezony 2016/17. V září 2017 pak odešel na podzimní část hostovat do Mladé Boleslavi. Během léta absolvoval operaci kolene a po vyléčení míří na půlroční hostování do Příbrami. 

Rakouský ofenzivní hráč Jonas Auer přestoupil do Slavie letos v létě z rakouského týmu AKA St. Pölten. Už dříve se zapojil do přípravy A-týmu a nastoupil také za juniorku. V podzimní části bude hostovat ve druholigové Viktorii Žižkov. 

Ať se daří!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články