V osmifinále poháru s Chrudimí | SK Slavia Praha
Více

V osmifinále poháru s Chrudimí

Slavia bude ve své cestě za obhajobou domácího poháru pokračovat proti druholigové Chrudimi. Přesný termín osmifinálového zápasu bude upřesněn.

Sešívaným los určil poslední z druholigových týmů, který ještě v soutěži zůstal. A Slavia se tak představí na domácí půdě v Edenu proti Chrudimi. Pro červenobílé se nejedná o neznámého soupeře, oba týmy se v rámci poháru naposledy střetly ve třetím kole ročníku 2016/2017. Z postupu se po vítězství 3:1 radovala Slavia díky gólům Baráka, Mihalíka a Micka van Burena.

V letošní sezoně MFK Chrudim přešla ve třetím kole přes prvoligovou Mladou Boleslav, kterou zdolala 2:0. V předcházejících utkáních pak porazila FK Přepeře a SK Sokol Brozany.

Slavia má za sebou v aktuálním ročníku zatím jen jeden pohárový zápas. Doma v Edenu vyřadila ve třetím kole druholigové Ústí nad Labem. Výhru 2:0 zajistili svými góly Muris Mešanovič a Jan Vejvar.

Oficiálním termínem osmifinále je středa 31. října, utkání se však pravděpodobně sehraje v jiný den. Pro aktuální informace sledujte web a sociální sítě.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články