Hráči na hostování: Návrat Júsufa i Vejvarova trefa | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Návrat Júsufa i Vejvarova trefa

Jako každý týden vám přinášíme přehled hráčů Slavie na hostování. Jediným střelcem víkendu se stal Jan Vejvar, povedené utkání za sebou má i Jan Kuchta, který pomohl Teplicím k cennému vítězství nad Plzní.

FORTUNA:LIGA

Jakub Jugas (FK Mladá Boleslav): Na pozici stopera odehrál celé utkání na půdě Baníku Ostrava a spolehlivým výkonem se podílel na remíze 1:1.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Podruhé v řadě nastoupil v základní sestavě Klokanů, i při třetím startu za zelenobílé pomohl udržet čisté konto a přispěl tak k remíze 0:0 s Opavou.

Júsuf Hilál (Bohemians 1905): Bahrajnský střelec se vrátil na ligové trávníky po delším zranění, do zápasu s Opavou vyběhl na hřiště v 62. minutě, kdy vystřídal Vaníčka. Otevřít gólový účet zápasu se Júsufovi nepodařilo a Bohemians se tak s Opavou rozešla smírně bez branek.

Jan Kuchta (FK Teplice): Talentovaný útočník odehrál celé utkání proti Plzni a ač se neprosadil, bojovným výkonem pomohl Teplicím k cenné výhře nad druhým týmem tabulky.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Mladý záložník poprvé oblékl dres Ústí v soutěžním zápase a spolehlivým výkonem pomohl svému týmu k cennému vítězství 1:0 na hřišti Žižkova.

Ondřej Žežulka (FK Viktoria Žižkov): Proti Ústí nad Labem odehrál dvacetiletý obránce celý zápas, prohře svého celku ale zabránit nedokázal.

Jonas Auer (FK Viktoria Žižkov): Do utkání proti severočeskému celku naskočil v 65. minutě, kdy střídal Stříže, zvrátit nepříznivý vývoj utkání se mu však nepodařilo.

Česká fotbalová liga (ČFL)

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): V zápase proti Královu Dvoru se na hřiště dostal v 71. minutě, kdy vystřídal Rataje. Hned o necelých pět minut později se zapsal do střelecké listiny, když překonal Krčka v domácí bráně a pojistil tak cenné vítězství Vyšehradu 5:2.

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřišti Králova Dvora odchytal celý zápas, inkasoval dvě branky a pomohl svému týmu k vysokému vítězství 5:2.

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): Mladý obránce odehrál proti Královu Dvoru kompletních 90 minut a spolehlivým výkonem přispěl k jednoznačnému vítězství Pražanů.

Daniel Krejdl (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání v Králově Dvoře nastoupil v 75. minutě a povedeným výkonem pomohl udržet vedení Vyšehradu až do závěrečného hvizdu.

David Beňo (FK Slavoj Vyšehrad): Do vítězného zápasu naskočil dvě minuty před vypršením základní hrací doby a připsal si tak svůj první start v dresu Vyšehradu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Železiarne Podbrezová): V prvním kole skupiny o udržení odchytal talentovaný brankář celý zápas proti Nitře, gól inkasoval pouze z penalty a pomohl tak svému týmu k remíze 1:1.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články