ONLINE: Od 18:30 přípravný zápas proti Českým Budějovicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 přípravný zápas proti Českým Budějovicím

Od 18:30 čeká slávisty první přípravné utkání letošní sezony. Na hřišti středočeských Čelákovic se střetnou s Českými Budějovicemi. Přímý přenos na Slavia TV.

Slávisté se od 18:30 v prvním letošním přípravném utkání střetnou v Čelákovicích s SK Dynamo České Budějovice. Přímý přenos utkání můžete sledovat na Slavia TV.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Trenérovi Jindřichu Trpišovskému chybí pouze Simon Deli, který byl součástí širšího nominačního výběru Pobřeží slonoviny, a Michael Ngadeu, který právě na Africkém poháru národů v Egyptě obhajuje s Kamerunem prvenství z roku 2017.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články