ONLINE: Od 18:00 první kolo proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 první kolo proti Zlínu

V pondělí v podvečer nastoupí slávisté ke svému prvnímu zápasu nové sezony FORTUNA:LIGY, soupeřem jim bude domácí Fastav Zlín.

Do utkání na hřišti ševců kvůli drobným zdravotním problémům nezasáhnou obránce Michal Frydrych a záložník Lukáš Masopust, připravena na ostré utkání ještě není ani dvojice Stanislav Tecl a Jakub Hromada. Útočníka Milana Škodu a záložníka Nicolae Stanciua nepustí do zápasu kondiční manko.

V bráně Slavie nastoupí tradiční jednička Ondřej Kolář, obrana vyběhne na trávník ve složení Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Uprostřed zálohy se o distribuci míčů bude starat trojice Tomáš Souček, Ibrahim Traoré a Josef Hušbauer, útočné snažení pak obstará trio Peter Olayinka, Jaromír Zmrhal a Mick van Buren.

Přímý přenos zápasu můžete sledovat na O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Olayinka, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články