Pokorný do Bohemians, Vantruba na Slovensko | SK Slavia Praha
Více

Pokorný do Bohemians, Vantruba na Slovensko

Obránce Lukáš Pokorný bude v hostování pokračovat v Bohemians Praha 1905. Brankář Martin Vantruba odchází zpět na Slovensko.

Lukáš Pokorný hostoval v jarní části minulé sezony v Bohemians Praha 1905, kam se nyní vrací. Do sousedního klubu odchází na roční hostování. „Lukášovi přejeme v jeho působení v Bohemians hodně štěstí," uvedl Jan Nezmar.

Kvůli herní vytíženosti odchází na roční hostování také brankář Martin Vantruba do slovenského prvoligového klubu FK Pohronie. „Martina budeme bedlivě sledovat, v zimě si ho případně můžeme stáhnout zpět," vysvětluje sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články