ONLINE: Od 21:00 odveta play-off Ligy mistrů proti Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 odveta play-off Ligy mistrů proti Kluži

Sešívaní od 21:00 hrají v odvětě play-off Ligy Mistrů s rumunskou Kluží. Slavia si z prvního venkovního utkání přivezla vítězství 1:0.

Před Ondřejem Kolářem tvoří obrannou řadu Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Ve střední záloze operuje trojice Tomáš Souček, Alex Král, Nicolae Stanciu na krajích podporovaná Lukášem Masopustem a Peterem Olayinkou. V útoku je pak kapitán Milan Škoda.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Masopust, Stanciu, Král, Olayinka – Škoda
Náhradníci: Kovář, Hušbauer, Tecl, van Buren, Frydrych, Traoré, Júsuf

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 20:30. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy nejen pro utkání v Rumunsku, najdete zde O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

I tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články