Dnes končí aukce o věci #PLYSACIDOMOTOLA | SK Slavia Praha
Více

Dnes končí aukce o věci #PLYSACIDOMOTOLA

Aukce dnes vrcholí, večer končí jak podepsaná trička hráčů, tak i trenéra čepice. V článku naleznete bližší informace o akci #PLYSACIDOMOTOLA.

Obě charitativní aukce dnes vrcholí, přihazovat na trička jednotlivých hráčů můžete zde, trenérovu čepici pak můžete dražit tady.

Začalo to výzvou příznivců našeho odvěkého městského rivala naházet před 294. derby pražských "S" na některé z hráčů Slavie plyšové hračky a skončilo to velkolepou charitativní akcí, na jejímž konci je finanční částka, která pomůže malým pacientům z Transplantační jednotky Fakultní nemocnice v Motole.

Do dražby putovaly speciální bílá trička #plysacidomotola, ve kterých jedenáctka hráčů Slavie nastoupila na Letné do 294. derby. Každé tričko je podepsáno hráčem, který v něm přišel na hřiště. Nechybí chybět ani vítězná kšiltovka trenéra Jindřicha Trpišovského opět opatřená podpisem.

Dobročinná aukce podepsaných triček z vítězného DERBY
Dražíme 11 triček, které měli hráči při nástupu v derby na Letné. Aukce každého trička začíná na 91 korunách, neboť 91x jsme vyhráli slavné pražské derby! Každé tričko je podepsané hráčem, a navíc v případě zájmu vítězného dražitele dopíše na tričko hráč exkluzivní věnování.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.
Dobročinná aukce kšiltovky Jindřicha Trpišovského z vítězného DERBY
Dražíme kšiltovku Jindřicha Trpišovského, se kterou odtrénoval vítězné derby na Letné, které skončilo 3:0. Aukce kšiltovky začíná na 294 korunách, neboť se jednalo o 294. pražské derby! Kšiltovka je podepsaná trenérem, a navíc v případě zájmu vítězného dražitele dopíše na kšiltovku exkluzivní věnování.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.

Kompletní výtěžek poputuje na dobročinné účely pro děti z DONORU. Trička Plyšáci do Motola si také můžete zakoupit ve fanshopu a přispět tím na DONOR.

Příznivci Slavie i její současní nebo bývalí hráči nejen sdíleli fotografie s plyšovými mazlíčky, ale hlavně přispívali podle svých možností na konto sdružení DONOR, které spolupracuje s dětskou Transplantační jednotkou.

Do akce, která odstartovala ve čtvrtek před derby, se zapojila velká a různorodá slávistická rodina: sportovci (Petra Kvitová, Zuzana Hejnová, Bohdan Ulihrach, Michal Vondrka), politici (Alexandr Vondra, Jan Skopeček a další), herci, moderátoři a umělci (Michal Suchánek, Pavel Zuna, David Prachař, Marek Taclík, Jiří Strach), bývalí hráči Slavie (Vladimír Šmicer, Marek Suchý, David Kalivoda, Jakub Jankto, Antonín Barák, Tomáš Necid, Jaromír Zmrhal) i hráči současného A-týmu (Vladimír Coufal, Josef Hušbauer, Přemysl Kovář, Ondřej Kolář).

Všem příznivcům, kteří se do akce zapojili a podpořili tak nejen naše hráče, ale zejména sdružení DONOR, děkujeme! Opět jsme ukázali že #spolujsmesilnejsi.

Na 294. derby putoval na Letnou společně s hráči také obří plyšový červenobílý medvěd, který byl nedílnou součástí slávistického týmu v kabině i na střídačce. Jeho cestu, která začala v Edenu nástupem do klubového autobusu a skončila vítěznou děkovačkou a oslavami v kabině, mapuje unikátní video.

Pomyslnou tečkou za akcí #plysacidomotola byla přítomnost dětí, které se na Transplantační jednotce léčily, na sobotním zápase Slavie s Mladou Boleslaví. Spolu se svými rodiči a zdravotnickým personálem z Motola podpořili naše hráče v boji o důležité ligové body.

Sdružení DONOR a Slavia patří už několik let neodmyslitelně k sobě. Každý rok navštěvují zástupci Slavie dětskou Transplantační jednotku Fakultní nemocnice v Motole, kde rozdávají nejen radost, ale i spoustu potřebných věcí.

Nedílnou součástí spolupráce je i finanční pomoc. Pravidelnou a u dětí oblíbenou akcí jsou tradiční mikulášské návštěvy. Hráči v převleku za Mikuláše, čerta a anděla přinášejí dětem nejen dárky, ale i optimismus a dobrou náladu.

Sdružení DONOR podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby nebo závažných akutních i chronických onemocnění a přináší pomoc jejich rodinám i zdravotnickému personálu. Více o sdružení DONOR najdete zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články