ONLINE: Od 19:00 doma proti Příbrami | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 doma proti Příbrami

Sešívané čeká od 19:00 v rámci 13. kola FORTUNA:LIGY souboj Proti Příbrami, která se nachází na čtrnácté příčce tabulky.

Po reprezentační přestávce se slávisté představí na domácím hřišti proti 1.FK Příbram. Důležité ligové utkání, které je generálkou na zápas Ligy mistrů s Barcelonou, začíná v 19:00. Odvysílá ho v přímém přenosu O2 TV Fotbal.

Trenér Jindřich Trpišovský se při výběru sestavy nemohl spolehnout na vykartovaného Jana Bořila. Zdravotní potíže nepustí do hry ani trio Peter Olayinka, Ibrahim Traoré a David Hovorka. Své zranění naopak doléčil Laco Takács, který je připraven na lavičce.

Před brankářem Ondřejem Kolářem hraje obranná čtveřice Tomáš Holeš, Ondřej Kúdela, Michal Frydrych a Jaroslav Zelený. Střed zálohy tvoří Tomáš Souček spolu s Josefem Hušbauerem a Petrem Ševčíkem, křídelní pozice obsadili Lukáš Masopust a Lukáš Provod. Na hrotu útoku hraje od začátku kapitán Milan Škoda.

Sestava: Kolář – Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený – Souček – Masopust, Hušbauer, Ševčík, Provod – Škoda
Náhradníci: Kovář, Coufal, Stanciu, Tecl, van Buren, Takács, Hora

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články