Dobročinná dražba pro DONOR je u konce! | SK Slavia Praha
Více

Dobročinná dražba pro DONOR je u konce!

Na aukčních webových stránkách Slavie skončila dobročinná dražba pro sdružení Donor. Pro děti po transplantaci kmenových buněk nebo se závažnými akutními i chronickými onemocněními, se vybralo více něž 70 tisíc!

V aukci se fanoušky sešívaných dražilo jedenáct triček s logem plyšáka v rámci dobročinné akce Slavie #PLYSACIDOMOTOLA, které měla úvodní jedenáctka na sobě při nástupu v derby proti Spartě Praha na Letné. Každé unikátní tričko neslo podpis hráče, jenž ho měl na sobě a pro výherce tam navíc dotyčný mohl dopsat jedinečný vzkaz. Cena startovala na symbolických 91 korunách na znamení toho, že sešívaní přesně tolikrát triumfovali v pražském derby.

Pozadu nezůstal ani trenérský štáb, který do aukce vložil velmi cennou relikvii. V rámci dražby si totiž mohli fanoušci opatřit i originální kšiltovku trenéra Jindřicha Trpišovského s jeho vyšitými iniciály, logem plyšového medvěda a podpisem. Začínalo se opět dražit na symbolické částce, tentokrát 294 korunách, což naznačovalo, že ji měl trenér sešívaných na hlavě během 294. derby!

Aukce na podporu sdružení DONOR skončila 25. 10. 2019 ve 20:00 večer a fanoušci Slavie mezi sebou za jedenáct triček vydražili neuvěřitelných 51. 670 Kč. Na čepici Jindřicha Trpišovského se pak přihazovalo dohromady třiašedesátkrát a nakonec ji získal fanoušek s přezdívkou „kappacita“, který přihodil úctyhodných 21.200 korun.

Všem účastníkům aukce jménem SK Slavia Praha a sdružení DONOR, z. s. děkujeme za neuvěřitelný zájem. Opět jsme dokázali, že spolu jsme silnější!

Plyšáci do Motola

Akci #PLYSACIDOMOTOLA odstartovali fanoušci našeho rivala z Letné, když se rozhodli na hřiště při 294. derby naházet různá plyšová zvířata. Tým sešívaných a jejich vedení tuhle iniciativu nakonec kompletně převzali a přetvořili ji ve velkolepou charitativní akci s jediným cílem – pomoc dětem a rodinám v rámci sdružení DONOR, které se v Motolské nemocnici stará o podporu a pomoc pacientů po transplantaci kmenových buněk a/nebo se závažnými akutními i chronickými onemocněními.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články