ONLINE: Proti Opavě v základu Tijani a Zima, na lavici João | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Proti Opavě v základu Tijani a Zima, na lavici João

Od 14:30 přivítají sešívaní v Edenu v rámci 22. kola FORTUNA:LIGY fotbalisty SFC Opava.

Po nepovedeném vstupu do jara v Ďolíčku se vynasnaží sešívaní vrátit na vítěznou podzimní vlnu v Edenu proti Opavě, se kterou od 14:30 odehrají utkání 22. kola FORTUNA:LIGY. Trenér Jindřich Trpišovský se nebude moct spolehnout na dlouhodobě zraněného Davida Hovorku a Ladislava Takácse s Ibrahimem Traorém, které rovněž do hry ještě nepustí zdravotní problémy. Oscar Dorley si pak ještě v zápase proti Opavě odpykává trest za žluté karty.

V Edenu se však fanouškům za to poprvé v sešívaných dresech představí nové posily Mohamed Tijani a David Zima, kteří figurují v základní sestavě Jindřicha Trpišovského. Na lavičce náhradníků je pak připraven João Felipe.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná ve 14:00.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Jan Bořil – David Zima – Peter Olayinka, Petr Ševčík, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, João Felipe, Michal Frydrych, Lukáš Masopust

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články