Michal Beran bude hostovat v Liberci | SK Slavia Praha
Více

Michal Beran bude hostovat v Liberci

Michal Beran odchází dle plánu na roční hostování bez opce do Liberce, odkud k sešívaným na začátku přestupního období přestoupil.

Michal Beran, který sešívané na začátku letního přestupního období posílil z Liberce, stráví ročník 2020/21 na hostování ve svém bývalém klubu na severu Čech. Se Slavii talentovaný záložník absolvoval část kondičního soustředění a kompletní herní soustředění v Rakousku, ve kterém zasáhl do obou přípravných zápasů.

„Příprava mi dala hrozně moc. Nikdy jsem těžší přípravu nezažil. Snažil jsem se nasát novou atmosféru a kluci mi moc pomohli. Doufám, že se mnou byli všichni spokojení a jednou Slavii pomůžu,“ pevně věří dvacetiletý Michal Beran.

Možnost hostování zvolil spolu s trenéry především kvůli potřebné zápasové zátěži, kterou pro rozvoj potřebuje. „Domluvil jsem se dohromady s trenéry, že to ještě teď bude rozumnější kvůli velké konkurenci v záložních řadách týmu. V Liberci budu hrát kvalitní zápasy a doufám, že až se vrátím budu na Slavii připravený a budu jí mít co dát.“

Michal Beran odchází na roční hostování do Liberce tak, jak se dle původního plánu předpokládalo. „Michal Beran absolvoval úspěšně přípravu. Nasál atmosféru a zjistil, jaké jsou nároky trenérů ve Slavii. Nyní se vrací do Liberce, jak bylo původně domluveno, aby měl větší herní vytížení, při kterém ho budou trenéři sledovat," doplnil tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články