Daniel Langhamer odchází do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Daniel Langhamer odchází do Mladé Boleslavi

Sedmnáctiletý záložník, který nastupoval v dosavadní části sezony převážně za B-tým, odchází do Mladé Boleslavi.

Mladý středopolař odchází do středočeského celku na přestup, Slavia má u Daniela možnost zpětného odkupu za pevně stanovenou částku.

Daniel Langhamer (ročník 2003) je ve Slavii od svých sedmi let. S A-týmem absolvoval dvě soustředění a zasáhl také do několika přípravných duelů sešívaného áčka. V uplynulé sezoně si v červenobílém dresu zahrál také mládežnickou Ligu mistrů, soutěžní zápasy hrával v sezoně 2019/20 hlavně za dorostenecký tým U19 a také rezervní celek. Pravidelně také nastupuje za mládežnické reprezentační výběry Česka.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články