​Hlavně kapra bez kostí! Co dalšího přejí hráči a trenér? | SK Slavia Praha
Více

​Hlavně kapra bez kostí! Co dalšího přejí hráči a trenér?

Štědrý večer se blíží! Podívejte se, co fanouškům Slavie vzkazuje v tento sváteční den Jindřich Trpišovský a desítka jeho svěřenců.

Ve středu dali sešívání svým příznivcům předčasný dárek, na hřišti velkého rivala Viktorie Plzeň zvítězili díky povedenému voleji Nicolae Stancia 1:0. V podzimní části ani jednou neokusili hořkost porážky, jaro začnou s šestibodovým náskokem na druhý Jablonec.

Za 13 kol inkasovali jen čtyřikrát a se 36 góly mají nejlepší ofenzivu v soutěži. Povedený podzim! Nyní je čas na vánoční zdravici.

„Rád bych všem slávistům popřál v této složité době krásné Vánoce! Načerpejte sílu, užijte si společné chvíle. Do nového roku vám přeji, abychom se co nejdříve společně potkali na stadionu, neviděli se jenom přes televizi," říká Jindřich Trpišovský.

„Buďte všichni šťastní a mějte se rádi," navazuje na svého trenéra Lukáš Masopust, který proti Plzni odehrál jubilejní 200. utkání v české nejvyšší soutěži. „Příjemný poslech vánočních koled! Užijte si pohádky,“ smějí se Ondřej Kúdela a Jan Kuchta.

„A hlavně kapra bez kostí," dodává Stanislav Tecl.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články