Ondřej Kolář utrpěl zlomeninu v oblasti čelní dutiny | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kolář utrpěl zlomeninu v oblasti čelní dutiny

Ondřej Kolář nedohrál čtvrteční odvetné utkání osmifinále Evropské ligy proti Rangers FC, slávistického brankáře vážně zranil Kemar Roofe.

Roofe za svůj zákrok obdržel v 61. minutě červenou kartu, slávisté zvítězili 2:0 a postoupili do čtvrtfinále.

Ondřej Kolář se v pátek po příletu do Prahy v Ústřední vojenské nemocnici podrobil kontrolnímu vyšetření. Bylo provedeno CT vyšetření hlavy, které potvrdilo zlomeninu v oblasti čelní dutiny vlevo. Po domluvě s odborníkem na čelistní a obličejovou chirurgii bylo v první etapě rozhodnuto o konzervativním postupu a zadána výroba ochranné kevlarové masky. 

Ondřej Kolář zůstává v domácím léčení, nezúčastní se nejbližšího zápasu a také následujícího reprezentačního srazu.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články