Slavia obdržela zprávu inspektora UEFA s návrhem dalších kroků | SK Slavia Praha
Více

Slavia obdržela zprávu inspektora UEFA s návrhem dalších kroků

Slavia v úterý obdržela zprávu inspektora UEFA s návrhem dalších disciplinárních kroků proti hráčům Ondřeji Kúdelovi i Glenovi Kamarovi ohledně prošetřovaných incidentů hlášených během zápasu Evropské ligy UEFA mezi týmy Rangers FC a SK Slavia Praha dne 18. března 2021.

Verbální incident na hřišti mezi Ondřejem Kúdelou a Glenem Kamarou nadále zůstává v rovině tvrzení proti tvrzení. Inspektor UEFA uzavřel, že „vzhledem k tomu, že neexistují přesvědčivé důkazy ke stanovení obsahu poznámky pana Kúdely, není podepsaný inspektor schopen potvrdit, nebo vyvrátit popis události panem Kamarou nebo panem Zungou“.

Věc byla postoupena k dalšímu řízení před Kontrolní, etickou a disciplinární komisí UEFA, která nyní musí posoudit všechny důkazy, zda došlo k urážce, nebo inzultaci s rasovým podtextem. V mezidobí bylo hráči preventivně uloženo suspendování na jeden nadcházející UEFA zápas. Inspektor UEFA současně navrhl disciplinární postih Glena Kamary za jeho vážný fyzický útok proti Ondřeji Kúdelovi, k němuž došlo po zápase.

S ohledem na probíhající disciplinární řízení UEFA i šetření ze strany místní policie nebudeme k věci poskytovat další vyjádření.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články